Marco is eerlijk, meedenkend, staat open voor feedback en is praktisch in zijn oplossingen. Je kunt gemakkelijk met hem afstemmen en overleggen. Ik beveel hem van harte aan.

Annet Elzinga
Buro MLBRGN

Horeca.shop

Horeca.shop is een B2B-webshop (Magento 2) voor producten die gebruikt worden in bars, restaurants, hotels etc. Alle gegevens die je ziet met betrekking tot producten en prijzen zijn verwerkt door door mij gemaakte software, die ervoor zorgt dat de producten in de correcte categorie terecht komen, levertijden correct worden weergegeven en productgegevens worden geïmporteerd. Ook zorgt mijn code ervoor dat de bestellingen worden gesynchroniseerd met het ERP-systeem van de klant.

Een mooi voorbeeld van hoe data uit uiteenlopende bronnen samenkomt in een goed functionerende webshop.

Marco denkt graag op een niveau hoger mee. Vaak bedenken opdrachtgevers zelf een oplossing voor een probleem en laten dat vervolgens maken. Marco kan je gerust het probleem zelf geven. Hij zal dan een efficiënte en elegante oplossing bedenken die meestal nét beter is dan wat je zelf had kunnen bedenken. Zijn software is altijd van hoge kwaliteit, schaalbaar en kan jaren mee.

Jeroen van den Berg
Afuture

Dit is het grootste systeem dat ik ooit gemaakt heb. Helaas werd de zaak gesloten in 2017.

Naast standaard winkelfunctionaliteit als accountbeheer, bestellen en betalen, konden klanten zeer snel zoeken door meer dan een miljoen producten en de resultaten vervolgens filteren op basis van dynamisch gegenereerde filters (afhankelijk van productcategorie). Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van Elastic Search, een superkrachtige zoekmachine.

Het meest indrukwekkende deel was echter, zoals vaak, dat deel wat niemand zag. De automatische invoer van product- en prijslijsten van ~50 leveranciers, logica om producten die door meerdere leveranciers werden aangeboden te combineren, import van productspecificaties van een dataleverancier, financiële verslagen, real-time prijsscripts die ervoor zorgden dat Afuture altijd goedkoper dan de goedkoopste concurrent, en een magazijnmodule dat bijhield waar elk product gevonden kan worden in het magazijn.

"We hebben al meerdere klanten blij kunnen maken met Marco's koppelsoftware als aanvulling op onze diensten als Magento-specialist. Hoewel elke klantsituatie weer anders is, blijkt zijn software steeds eenvoudig op maat aan te passen. De weinige keren dat er iets onverwachts gebeurde, is dat steeds snel opgelost."

Dennis Vreeken
Modern Minds

De Knollentuin

De Knollentuin is een biologische bakkerij die bij hun nieuwe website ook een winkelcomponent wilde, zodat mensen hun producten vooraf kunnen bestellen en ze in de winkel kunnen halen. Hiervoor heb ik Wordpress en Woocommerce gebruikt. Ik moest enkele technische aanpassingen doen aan de standaardfunctionaliteit van Woocommerce om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Het ontwerp is gebaseerd op een standaardsjabloon, op maat gesneden door mij in samenwerking met de branding expert van de klant.

"We hadden aan het eind van het boekjaar slechts beperkte tijd om alles te laten draaien en dat is gelukt! Het contact met Marco is altijd prettig en correct geweest, rapportcijfer een 10. De synchronisatie draait prima en tot nu toe geen verschillen in de omzet aangetroffen."

Freek Alberts
ProfoluxProfolux

Profolux stapte over op een nieuw boekhoudsysteem en had maar weinig tijd om een koppeling te maken met hun webshop. Binnen twee weken, en vanuit de andere kant van de wereld heb ik in samenwerking met Freek de koppeling uitgedacht, ontworpen, geprogrammeerd en getest. Op 1 januari draaide het, precies op tijd.Van Swelm Boomverzorging

Het hoeft niet altijd ingewikkeld natuurlijk. Soms wil een klant alleen iets laten zien en is de gemakkelijkste oplossing de beste. De website van Van Swelm boomverzorging is een eenvoudige Wordpress-site gebaseerd op een standaard template.