Wie is
Minea IT?

Ik ben Marco. Minea IT is mijn bedrijf sinds 2010, maar ik programmeer al sinds 1999. Ik heb een achtergrond in wiskunde, kan daardoor goed analytisch denken en ik hou ervan logische puzzels op te lossen, op een zo efficiënt mogelijke manier.

Ik ben goed in dingen laten werken. Ik ben niet zo goed in dingen er mooi uit laten zien. Daarvoor heb ik dan weer voldoende contacten met mensen die dat wel goed kunnen.

Ik heb een hekel aan vakjargon en gebruik liever geen Engelse woorden als het ook in het Nederlands kan.

Ik werk het liefst voor kleine tot middelgrote bedrijven, omdat daar de beslissingsprocessen sneller gaan en er minder onzin bij komt kijken.

Ik hou van reizen en verblijf regelmatig in het buitenland. Ik ben gewend aan op afstand werken en kan dat ook goed zelfstandig. Ik spreek Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans. Ik kan gemakkelijk met andere programmeurs praten, maar ook met gewone mensen.

Diensten

Ik doe ook andere dingen dan webwinkels en API-koppelingen. Eigenlijk kan ik alles maken wat op een webserver staat en met een database te maken heeft. Eenvoudige websites, veredelde Excel-sheets, systemen voor urenregistraties, klant- en relatiebeheer, projectmanagement; U verzint het, ik bouw het.

Ik heb ervaring met o.a. php, javascript, SQL, Magento, Wordpress, Woocommerce, Shopify, Elastic Search, Laravel, Linux, Apache. Ook geef ik wel eens cursussen.

Missie, Visie & Waarden

Kijk, dit is nou typisch iets wat ik zonde van de tijd vind. Zeg nou maar gewoon wat ik moet maken, dan maak ik het.